2023

Zaterdag 12 augutstus

De dag begon al minder omdat we onderweg een lekke band kregen en het weer zat ook nog eens niet mee. Helaas minder dan we verwacht hadden, van de 4 hengstveulens kregen er 2 premie waarvan Svenn (Meghan x My Manifesto) een kopplaats wist te bemachtigen.


Dan door met onze jeugd. Roxy (Rasja x Menno) en Qwynn (Lynn x Leon) liepen beide op een mooie 2e plaats.

Vervolgens gingen we verder met onze Pippa (Barones x Leff), zij liet zich super zien en mocht op kop weg stappen, helaas en ook onverwacht werd ze met het laatste halve rondje teruggezet naar de 2e plaats. Pleuny (Kaya x Leon) stond in een grote rubriek op een 4e plaats.


Voor Ody (Rasja x Sietse) en Kiki Dee (Rasja x Shakira) was er een 2e premie.

Neya (Fay x Garant) kreeg weer mooi haar 1e premie evenals Meghan (Amazing x Garant) en zij wist een kopplaats te bemachtigen en het reserve kampioenschap kleine maat.


Hierbij willen we ook iedereen bedanken die ons geholpen heeft en voor bedankt voor de support!!

Op naar volgend jaar.2022

Zaterdag 13 augutstus


We hadden 3 veulens bij ons, Royce (Gitske x Lex) mocht het spits afbijten en hij kreeg netjes zijn veulenpremie. Vervolgens mochten de merrieveulens, Qwynn (Lynn x Leon) kreeg ook netjes haar veulenpremie. Helaas en onverwachts kreeg onze Roxy (Rasja x Menno) geen premie.


Snel door met onze jeugd. Pippa (Barones x Leff) en Pleuny (Kaya x Leon) zaten in dezelfde rubriek, Pippa liet zich super zien en wist een kopplaats te bemachtigen gevolgd door Pleuny, jammer genoeg werd Pleuny uiteindelijk een plaats terug gezet.

Ody (Rasja x Sietse) en Olina (Gitske x Gepetto) kregen beide netjes hun twenterpremie.


Maar dan... dan wordt onze Pippa, een dochter van onze eigen gefokte hengst Leff uitgeroepen tot jeugdkampioen midden maat!! Wauw!!


Daarna door om met alle andere jeugdkampioenen samen te strijden voor het algemeen jeugdkampioenschap. Pippa werd verkozen tot algemeen jeugdkampioen!


Wauw!! Wat liet ze zich zien!! Zo enorm trots!!


Super trots op de jeugd!


Na de pauze begonnen we met onze 3 jarige merrie Neya (Fay x Garant) ze bemachtigde de kopplaats met de felbegeerde eerste premie!

Daarna was het de beurt aan onze 4 jarige dames.

Meghan (Amazing x Garant) liet zich goed zien en bemachtigde ook een kopplaats met een eerste premie!!

Milou (Gighi x Garant) en Maddy (Patricia x Garant) stonden weer samen in een rubriek. Ze lieten zich beide super zien en Maddy bemachtigde een kopplaats, Milou mocht derdes wegstappen. Helaas werd onze Maddy in de uitstap ring eruit gestuurd. En Milou werd naar de eerste plaats gezet. Milou bemachtigde dus uiteindelijk een eerste plaats met een eerste premie!


Neya werd uitgeroepen tot beste 3 jarige eigen gefokte merrie!! (Kreeg tevens een Wildcard voor Lunteren).


Maar dan, dan mag je in het kleine maats kampioenschap strijden met alleen maar je eigen merries, wat gaaf!!


Neya werd uitgeroepen tot kampioen kleine maat en Meghan werd reserve kampioen kleine maat!!


Wat zijn we weer trots op onze dames!!


Voor degene die ons geholpen hebben, enorm bedankt voor de fijne hulp!!2021

Zaterdag 14 augutstus


Pippa (Barones x Leff) en Pleuny (Kaya x Leon) mochten samen de spits afbijten in dezelfde rubriek, Pippa stond op een mooie 2e plaats en Pleuny stond 4es beide met premie, Pommelien (Issey x Kadjar) liet zich ook goed zien en stond ook op een mooie 2e plaats met premie.


Het reserve veulenkampioenschap ging naar het hengstveulen van L. van Zuijlen uit Mill met als vader Leff v.d. Vorstenbern!


Vervolgens was het de beurt aan onze jaarlingen Olina (Gitske x Gepetto), Ophira (Gighi x Hercules, Ody (Rasja x Sietse) en Odyva (Amazing x Hercules) en ontvingen allemaal hun enterpremie.

Nowie (Wietske x Garant) wist een kopplaats te bemachtigen en Neya (Fay x Garant) liet zich ook super zien en pakte ook een kopplaats!

Jammer genoeg was Nowie net wat te druk in de kampioensring maar wat zijn we trots op deze kleine "mini" Wietske.


Neya werd uitgeroepen tot jeugdkampioen kleine maat!

Daarna door met alle jeugdkampioenen om te strijden voor het algemeen jeugd kampioenschap, onze Neya werd verkozen tot algemeen jeugdkampioen!


Wauw!! Wat liet ze zich zien!!


Super trots op de jeugd!


Na de pauze begonnen we met onze 3 jarige dames. Milou (Gighi x Garant) en Maddy (Patricia x Garant) stonden samen in de rubriek en Milou bemachtigde de kopplaats gevolgd door Maddy, Milou kreeg een eerste premie! Helaas kreeg Maddy een tweede premie.

Dan onze dame Meghan (Amazing x Garant) zij wist ook een kopplaats te bemachtigen maar kreeg helaas een tweede premie.

Lizz (Wietske x Sieger) was enorm druk en ontving een tweede premie. Issey (Barones x Tornado) liet zich super zien en bemachtigde een tweede plaats met een tweede premie. Als laatste mocht Lynn (Barones x Fantom), zij stond in een zware rubriek op een tweede plaats en ontving wederom een eerste premie!


Milou werd later op de dag uitgeroepen tot reserve kampioen kleine maat!!


Wat zijn we trots op onze dames!!


Tevens zijn Barones en Patricia gisteren Kroon-Preferent geworden!!!


Voor degene die ons geholpen hebben, bedankt voor de fijne hulp!!2019

Zaterdag 10 augustus


Noxx mocht de spits afbijten, helaas liet hij niet zien wat hij in z'n mars heeft, jammer genoeg kreeg hij geen premie. Vervolgens was het de beurt aan onze Nowie en Neya ze stonden samen in een rubriek, Nowie stond op een 2e plek gevolgd door Neya. Beide kregen ze hun veulenpremie.


Daarna door met onze jeugd. Milly kreeg haar enterpremie. Meghan, Maddy en Milou stonden bij elkaar in de rubriek, Maddy stond op kop gevolgt door Meghan. En Milou stond op een mooie 5e plek in die rubriek, alle drie ook hun enterpremie behaald, super! Lynn op een 5e en Lizz op een 3e plaats met twenterpremie.


Na de pauze begonnen we met onze 3 jarige dames. Kaya stond op kop met een eerste premie! Wauw, wat liet ze zich zien! Onze Kiki Dee stond op een nette 3e plek met een tweede premie. Jinte en Issey stonden beide op een 3e plek met een tweede premie. Als laatste kregen we onze Gighi, ze stond in een sterke rubriek en kregen allemaal een eerste!! Trots!


En als kers op de taart behaalde Maddy het jeugdkampioenschap in de kleine maat!!


Meghan mocht bijkomen, en ze behaalde het reserve kamioenschap! Wat zijn we trots op onze dames!!


Tevens is Amazing vandaag Kroon-Preferent geworden!!!


Voor degene die ons geholpen hebben, bedankt voor de fijne hulp!!2018

Zaterdag 11 augustus


Milou mocht de spits afbijten, een mooie 2e plaats met premie voor onze dame! Vervolgens Lizz, ze mocht op kop weg stappen maar ze was wat druk waardoor ze helaas naar de 2e plaats moest, met premie achter de uiteindelijk reserve jeugdkampioen kleine maat! Daarna mocht Lynn, een 3e plaats met premie! Kaya stond op een mooie 2e plaats met premie en werd reserve jeugdkampioen midden maat!!

Onze kleine Kiki Dee bemachtigde een kopplaats met premie! Trots op onze jeugd!!


Na de pauze begonnen we met onze 3 jarige dames. Jinte stond op kop met een 2e premie! Issey stond op een mooie 2 plaats met een 2e premie achter de uiteindelijk kampioen midden maat! Vervolgens kregen we Gitske, ze bemachtigde een kopplaats en kreeg een 1e premie!! En als kers op de taart behaalde ze het reserve kampioenschap in de kleine maat!! Geheel onverwachts en teleurstellend kreeg Gighi een 2e premie op een 2e plaats. Fay stond op een 3e plaats en kreeg ook een 2e premie.


Op naar volgend jaar!!2017

Zaterdag 12 augustus


De dag begon voor ons super! Leff mocht het spits afbijten, hij stond op kop met een veulenpremie. Vervolgens volgde onze Lynn, ook zij stond op kop met een veulenpremie! Ons laatste veulen was Lizz, ook Lizz behaalde een veulenpremie en een kopplaats!!


Tijdens het veulenkampioenschap werd Lynn uitgeroepen tot kampioen!! En het reserve kampioenschap ging naar Leff, dit is zo gaaf om mee te maken!! Daarna is Lynn ook nog uitgeroepen tot algemeen veulenkampioen!

Super trots op onze veulens en de mama’s.


Vervolgens gingen we verder met Kaya, zij stond op een mooie 2e plaats met een enterpremie achter de uiteindelijk jeugdkampioen midden maat. Daarna volgde onze palomino Kiki Dee, ze liet zich super  zien en behaalde dan ook een enterpremie en een kopplaats!! Dan was het aan de beurt voor onze 2 jarige. Issey kreeg een twenterpremie en stond mooi op een vierde plaats. Daarna volgde onze Jinte, Jinte kreeg ook een twenterpremie en stond op een tweede plaats achter de uiteindelijk jeugdkampioen mini maat.

Helaas de middag wat minder dan verwacht met een 2e premie voor Gitske, Fay en Gighi.

Hierbij willen we ook iedereen bedanken die ons geholpen heeft!! Op naar volgend jaar.2016

Zaterdag 13 augustus


Wauw!! Wat een geweldige keuring!!!! 

Kaya mocht het spits afbijten, ze kreeg een veulenpremie met een kopplaats!! Kiki Dee, ons kleintje kreeg helaas geen premie. 

Tijdens de veulen kampioenschappen werd Kaya uitgeroepen tot veulenkampioen overige maten en later Algemeen veulenkampioen!!! Wauw!!

Vervolgens was de jeugd aan de beurt. Joy en issey stonden beide op een vierde plaats met premie, Jinte stond op kop met premie!!

Daarna waren de 3 jaar en oudere merries aan de beurt!
Gitske een kopplaats met 2e premie! Gighi kreeg een 1e premie met kopplaats!!
Vervolgens zaten Gizzi & Gentle samen in de rubriek, Gizzi behaalde een kopplaats met een 1e premie!
Gentle stond tweedes met een 2e premie! Erona had een kopplaats met een 1e premie!!
Fay stond op een derde plaats ook met een 1e premie!!
Amazing had ook een kopplaats en een 1e premie!! Onze oud kampioen Wietske had ook een 1e premie!!

Gizzi werd uitgeroepen als beste 3 jarige eigen gefokte merrie!!

En als kampioen midden maat werd onze Amazing!!! 

Tevens is Wietske vandaag Kroon-Preferent geworden!!!!

Wat een top dag!! Trots op onze dames2015

Vrijdag 8 augustus:

Deze dag hadden we 5 jeugdpony’s.

Hylke mocht op vrijdag de spits afbijten, ze liep op kop! Daarna kwamen Gentle en Gizzi in dezelfde rubriek, Gentle liet zich zelf super zien en mocht als eerste weg stappen. Jammer genoeg was onze Gizzi heel erg druk, ze stond op een derde plaats achter de uiteindelijk jeugdkampioen en reserve jeugdkampioen kleine maat. Daarna onze zwarte, Gitske ze was ook heel druk maar mocht als tweede in haar rubriek opstellen. Als laatste van deze dag was Gighi, ze mocht zich als eerste opstellen.


Gentle werd later op de dag zelfs uitgeroepen tot Jeugdkampioen Kleine maat!!

En Gighi reserve Jeugdkampioen Midden maat!!

Wauw wat gaaf!


Zaterdag 9 augustus:

Deze dag hadden wij 3 veulens.

Johnson onze palomino mocht op deze dag de spits afbijten, Johnson mocht zich opstellen als tweede in de rubriek achter de uiteindelijk reserve veulenkampioen mini maat. Daarna mocht Issey, ook zij stond op een tweede plaats, ze liep achter de algemeen veulenkampioen. Joy liet zichzelf ook super zien en mocht ook in haar rubriek als tweede opstellen. Super.

Toen was het even lekker rustig, even bijkomen.

Erona was heel druk in de ring, en mocht als 3e wegstappen naar de uitstap ring, hier liet ze zichzelf super zien. Ze kreeg een eerste premie!!


Amazing had een kopplaats met een eerste premie!! En Wietske liep bij de Oud-Kampioenen en kreeg ook een eerste!


Toen de kampioenschappen, Amazing mocht meedoen en liet zich super zien, ze mocht zich in het midden opstellen als Kampioen Midden maat 2015!! Wauw, kippenvel!!


Wietske mocht samen met de andere Oud-Kampioenen en de nieuwe Dag-Kampioen strijden om de Ere Titel, Wietske liet zich weer super zien en er werd afgeroepen dat de enigste vos Ere-Kampioen is geworden!! Nog steeds niet te beseffen en we zitten nog steeds helemaal in de wolken. Echt super gaaf!!!


Het waren twee geweldige dagen!!2014

Vrijdag 8 augustus:

Al onze jeugd werd geprimeerd!

Gentle mocht op vrijdag de spits afbijten, ze liep op een 2e plaats achter uiteindelijk de reserve jeugdkampioen kleine maat. Daarna kwam Gighi, zij stond op een 4e plaats. Gitske stond op een 3e plaats. Gizzi & Fay hadden beide een kopplaats.

Gizzi werd later op de dag zelfs uitgeroepen tot Jeugdkampioen Kleine maat!!


Super!!

Zaterdag 9 augustus:

Helaas werden de 2 veulens niet geprimeerd.

Erona kreeg een 2e premie.

Cyra, Amazing en Wietske hadden een kopplaats met een 1ste premie!

Wietske werd Kampioen Kleine maat!!


Amazing werd Reserve kampioen Midden maat!!


En met als klap op de vuurpijl werd Wietske Dag- en Ere kampioen !!!!


Wat een geweldige keuring!!